Асоціація українських банків запускає унікальний курс професійного розвитку членів рад директорів у фінансово-банківській сфері: “Корпоративне управління у фінансових установах” 

Асоціація українських банків (АУБ) презентує унікальну програму, яка допоможе підготувати професіоналів до сучасних викликів корпоративного управління та забезпечити ефективну роботу в наглядових радах банків і небанківських установ.

Курс Асоціації вирізняється своєю орієнтацією на практичне застосування знань у реальних умовах. АУБ має понад 30 років досвіду роботи у банківському секторі України, тісно співпрацюючи з Національним банком України та іншими державними органами. Ми — перша банківська асоціація в Україні, фахівці якої стояли у витоків формування банківської інфраструктури незалежної держави. Сьогодні АУБ активно бере участь у нормотворчості, розробляючи законопроєкти, що становлять регуляторну основу фінансово-банківської галузі.

Лекторами курсу є провідні банкіри та топ-менеджери фінансових установ, які мають багаторічний досвід у корпоративному управлінні. Серед них представники таких установ, як:

Національний банк України

АТ КБ “ПриватБанк”

АТ “Райффайзен Банк”

АТ “Укрексімбанк”

та багато інших відомих професіоналів.

Завдяки участі в цьому курсі ви отримаєте знання та навички, які допоможуть вам підвищити свою конкурентоспроможність та значно покращити рівень корпоративного управління у вашій установі.

Не пропустіть можливість долучитися до курсу! Більше інформації та реєстрація на сайті програми.

Тисніть на посилання https://edu.aub.org.ua/ та дізнавайтеся більше!

З повагою редакція International Financial Club «BANKIR»